Toolbox

Toolbox köper och säljer verktyg för främst träarbeten, men även för arbeten i sten, betong, plast och aluminium. Företaget tillverkar också cirka 40 000 stålverktyg om året, där stora delar är specialtillverkat. Toolbox kunder är främst snickerier, möbeltillverkare och återförsäljare för privatpersoner.

-Vi har funnits i Facettens lokaler sedan 2007 och vi trivs jättebra. Det är trevliga, ljusa lokaler som ger många möjligheter. Det som betyder mycket för oss är att logistiken fungerar bra eftersom vi har många varor i omlopp som fraktas hit och som vi skickar ut. Lokalerna är perfekta för det och Åtvidaberg är även en strategiskt bra plats för detta då logistikcentrum ligger i Linköping, Norrköping och Örebro. Det ger mycket bra upphämtningstider.

-Jag tycker om småskaligheten. Här i Facetten har vi företagare lärt känna varandra och det ger en trygghet. Jag kan t ex ”bolla” med andra företagare och VD om olika saker och vi byter erfarenheter och ger råd.

-Jag trivs med att både driva företag och bo i Åtvidaberg. Jag upplever att alla i Åtvidaberg är positiva till att hjälpa till med det mesta.

-Om jag skulle beskriva Facetten med några ord så är det att lokalerna ger mycket stora möjligheter och den positiva gemenskapen mellan företagen.

Martin Lindqvist

VD Toolbox Sweden AB,

0120-854 50

Fakta

Toolbox lokalyta i Facetten
Cirka 1 400 kvm2
Antal anställda
6
Webbplats
www.toolbox.se