Rodeco

Rodeco är en av Sveriges främsta tillverkare och leverantör av lekanläggningar, äventyrsbad för barn och lekskulpturer. Dotterbolaget Miwex säljer produkter för badanläggningar, allt från vattenlek till förvaring. Rodeco levererar sina produkter till hela världen även om det huvudsakliga arbetsområdet är EU.

-Vi är riktigt kreativa och lekfulla och vill vara i en lokal där vi har möjlighet att kunna påverka lokalen och förmedla känslorna som försäljningsyta och det tycker att jag vi har fått i Facetten. För oss är flexibilitet och möjlighet att kunna påverka viktigt och jag tycker att vi har en bra dialog med kommunen som fastighetsägare, där man är medveten om att vi jobbar för tillväxt. När vi t ex behövde en robot så fick vi möjlighet att bygga ett helt robotrum. Det är flexibilitet från fastighetsägaren.

-Facetten sänder ett signalspråk av kulturarv och gammal företagsanda. Blandningen av nytt och kreativt med glasfasad som bryter av den gamla råa, häftiga industrifasaden är inbjudande och lokalerna är utmanande och spännande, och riktigt prisvärda. Jag rekommenderar er att komma hit och titta!

-Åtvidaberg ligger mitt i Sverige, med den ekonomiska cirkeln norr om Uppsala och ner till Malmö i söder med logistikcentrum runt Norrköping, så lokaliseringen är perfekt! Det är 35 km från både E4:an och Linköpings flygplats. Åtvidaberg ligger också nära andra underleverantörer och jag upplever mer engagemang här hos underleverantörerna än på andra större orter.

-Att både bo och verka i Åtvidaberg är perfekt. För t ex småbarnsföräldrar är det oslagbart. Det finns väldigt mycket fritidsmöjligheter med många aktiva föreningar och även motorsportaktiviteter för den intresserade. I kommunen finns också en företagsmotivation som jag inte upplevt någon annan stans.

Vill du veta mer om hur det är att vara företagare i Facetten och Åtvidaberg så är du välkommen att höra av dig till mig!

Daniel Lind

0120-299 80/299 81

Fakta

Rodecos lokalyta i Facetten
Cirka 4 000 kvm2
Antal anställda
23 (årsanställda 30)
Antal underleverantörer
40
Webbplats
www.rodeco.se