Hälsofabriken

Hälsofabriken är ett rehab- och friskvårdscenter som tar hand om människor som både vill stärka sin hälsa eller som har problem och skador. Hälsofabriken erbjuder även företagshälsovård. Här jobbar fysioterapeuter, legitimerad kiropraktor, kostrådgivare, massör och personlig tränare.

-Vi driver folkhälsoarbete och miljön betyder mycket i ett holistiskt tänkande. Den här häftiga gamla industrimiljön i Facetten med vackra fönster, stora lokaler och många möjligheter som erbjuds betyder mycket. När vi startade verksamheten ville vi inte vara ett vanligt gym, utan ett gym som det känns trevligt att kommat till både när det gäller miljö och lokaler. Och här är det perfekt! Häftig industrimiljö med många möjligheter.

-Det är bra att vara företagare i Åtvidaberg. Det är lätt att lära känna varandra här och man hjälper varandra. Det uppskattar jag. Det är också positivt att både företagare och Näringslivscentrum jobbar aktivt för att skapa samhörighet och nätverk. Företagandet är bra i kommunen!

Vill du veta mer om hur det är att vara företagare i Facetten och Åtvidaberg är du välkommen att höra av dig till mig!

Ulla Bohlin

0120-120 05

Fakta

Hälsofabrikens lokalyta
Cirka 1 000 kvm
Antal anställda
4 st
Webbplats
www.halsofabriken.se